OM OSS

Vill du försäkra dig om att dina kunder ska köpa dina produkter gång efter gång så gäller det att kunna leverera en hög kvalitet som kunden kan lita på. En hög kvalitet när det
gäller lax börjar redan hos odlarna. Därför är det viktigt att du väljer en samarbetspartner som har kunskap och teknik att ta hand om den känsliga råvaran på bästa och mest skonsamma sätt genom hela beredningsprocessen.

Sweden Seafood AB startades 2007 och har därefter kontinuerligt utvecklats med ständiga förbättringar i den senaste tekniken för att behålla tätplatsen bland leverantörerna av bereda laxprodukter. Vi optimerar vår laxfiler linje för att möta våra kunders olika leveransbehov. Med en effektiv och modern file anläggning har vi möjlighet att, inom gällande miljötillstånd, producera och bereda upp till 2 000 ton varor per år. 

Vi kan dessutom erbjuda möjligheter till samarbete genom legoproduktion. Vi bygger goda relationer direkt med våra kunder. Klara besked och tydlig kommunikation utan risk för spekulationer tror vi gagnar alla parter bäst i längden.

Välkommen till en trygg partner!